30/1/10

OUS ESTRELLATS. La recepta

Restaurant: UNNO anatomic
Cuiner: algun publicista morbós
Ingredients:
Un parell d'ous (poden substituir-se per mitjons)
1/2 kg. de provocació (desnatada i descafeïnada)
200 gr. de censura
100 gr. de mala llet
Un polsim de bon gust (sense passar-vos)
Una culleradeta d'humor (negre)

Fa uns dies que la ciutat s'ha empaperat de la nova campanya de calçotets d'UNNO anatomic. Això no passaria d'anecdòtic, si no fos perquè el cartell té la seva peculiaritat. Per un cantó, l'empresa ha volgut llençar el missatge de total comoditat i adaptabilitat del membre masculí fotografiant a un model que "trenca" el vidre de l'expositor amb les seves parts. No us esforceu a pensar, com jo, que algú havia trencat la marquesina amb molt mala llet... sinó que realment és un trucatge de la foto.
Sigui com sigui, crec que han errat la campanya... almenys pel públic masculí. I és que fa mal a la vista veure com el pobre model s'està estrellant els ous contra el vidre. L'esquerda de vidres tant a prop d'una part sensible no fa massa goig de veure.

Per altra banda, també pot semblar que l'esquerda és purament estratègica per dissimular el "bulto", ja que la principal peculiaritat dels calçotets és que han eliminat tantes costures... que realment radiografien l'interior amb pèls i senyals. Potser es van escandalitzar quan van provar el llençament de la campanya amb un model en viu (que dissimulava ben poc), i ara volen arreglar-ho.

No hay comentarios: