11/5/09

Els cartells que no veiem (X)

Aprofitant que ja estem a primavera i que les calors comencen a apretar, recollim avui cartells "quasi" inèdits -entre nosaltres- de pel·lícules que van fer aixecar la temperatura corporal en el seu moment. Són pel·lícules que parlen de sexe, que divaguen sobre ell, o que bé el mostren directament... encara que fos en versió "soft", com el cas de la famosa "Nueve semanas y media". A destacar, el primer cartell de tots. Es tracta d'una versió d'algun país de l'est de "Sexo, mentiras y cintas de vídeo"; una autèntica joia de cartell, per estranya i sobretot per estar tremendament allunyada de la línia i estètica del film en qüestió. També esmentar els cartells en anglès o francès de conegudes pel·lícules espanyoles, així com el bonic i suggerent cartell de "9 songs", que aquí es va canviar per un de més convencional. (Per cert, perquè a les pel·lícules eròtiques, o que parlen de sexe, el 9 és un número tan recurrent? Serà pel 69? Per què no hi ha títols amb el 6, doncs?)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Buah! Me encanta el primer cartel. Está claro que a alguien del país que sea se le fue la olla ... jeje, muy bueno!

abel dijo...

Te pillé! el cartel de Shortbus, no se si es el cartel oficial o no, pero no puede pertenecer a "Els cartells que no veiem" porque es la portada del dvd edición especial...chan-chan-chan!
No, en serio, sabes que soy seguidor de esta sección. Ah, ayer actué en Oliva, cerca de alicante y había un poster de Ruddiggore, (o como se escriba) y todo el mundo hablaba fenomenal!
besets Carles i molta merda

CARLES ARMENGOL dijo...

Sí, és cert que l'havia vist per algun lloc... però no en els cinemes. A les sales es va comercialitzar un cartell ple de cares i persones de veritat, no dibuixades. I a més anaven vestides i no feien porcades. Bé, un altre estil més comercial...

Segur que la propera pel·lícula de John Cameron Mitchell -amb Nicole Kidman de protagonista- encara tindrà un cartell més cast i políticament correcte. Tot i que mai se sap... La Kidman necessitaria un escàndol per tornar a ser la que era i també per fer-nos oblidar la paràlisi facial que llueix últimament.

Charo Bolivar dijo...

la Kidman no fa porcades, fa art (ja,ja)