27/2/11

Òscars 2011: L'any de les sorpreses?

S'acosta la nit dels Òscars. Una nit especial, almenys per a mi, ja que sempre penso que la fan només perquè jo estigui content i feliç. Preparen les millors gales, estiren la catifa vermella i fan un show -millor o pitjor- mentre jo me'ls miro en pijama i sabatilles des de casa, o bé atipant-me de xocolata en un estudi de ràdio. I si una amiga em deia l'altre dia que encara assaja, de tant en tant, el discurs que dirà si li donen l'Òscar algun dia... jo haig de confessar que ja l'he dit mil vegades, ja sigui estenent la roba o viatjant en autobús...


Fa unes setmanes, quan comentàvem les nominacions semblava que "The social network" seria la guanyadora indiscutible ja que havia guanyat tots els premis de la crítica, a més dels Globus d'Or. Però just pocs dies després, els premis més importants dels gremis (actors, directors, productors) anaven a parar a "The king's speech". Això va capgirar-ho tot, ja que al cap i a la fi els que voten en els Òscars són els professionals i no pas els crítics. Per tant, és ben bé un petit misteri el que pot passar demà... Segons diuen, guanyarà la pel·lícula anglesa però el millor director serà David Fincher. També diuen que Melissa Leo perdrà el seu quasi cantat Òscar de secundària per una mala campanya publicitària feta per ella mateixa. Diuen, fins i tot, que "Biutiful" es quedarà amb un pam de nas i que els favorits indiscutibles són Colin Firth, Natalie Portman i Christian Bale... tot i que jo apunto des d'aquí que Geofrey Rush pot donar la sorpresa.

De totes maneres, la sorpresa més gran ha estat una notícia que ha saltat aquesta setmana i que -des d'aquí mateix- fa una competència oberta al blog de l'amic Mr. Mula. I és que resulta que s'ha descobert que un dels sets de rodatge de "The king's speech" s'utilitzava fins fa pocs mesos per rodar pel·lícules de porno gay. No vull ni imaginar la paròdia que pot sortir de tot això... (ànim, senyor Mula). I és que el tartamudeig es pot curar de tantes maneres!!!


(A veure qui endevina quines són les imatges de "The king's speech" i quines no.)





No hay comentarios: