24/12/10

BONES FESTES... i bon any cinèfil

Igual que l'any passat, us desitjo a tots molt Bon Nadal amb la secció més exitosa del blog, que un any més segueix essent la dels cartells cinèfils poc vistos. I també igual que l'any anterior ho celebro amb cartells nadalencs, entre els quals trobareu veritables joies. Per començar, el cartell alemany d'una peli Disney que arribarà en breu, tot i que es dirà "Tangled" ("Enredada") ja que la Disney va decidir canviar-li el nom perquè pensava que podia semblar només una pel·lícula per a nenes. Després veureu una doble primícia, ja que la nova maravella animada de la factoria Aardman no s'estrenarà fins el novembre de 2011. I seguim amb un clàssic nadalenc, una de francesa, i dues de més sòrdides: una del polèmic Abel Ferrara i una altra que ha despertat gran escàndol aquest Nadal a Holanda, ja que parla d'una mena de Sant Nicolau (el Pare Noël holandès) sanguinari i mata-nens.


I en l'any de la mort de Luís García Berlanga no podíem deixar d'homenatjar la pel·lícula espanyola més emblemàtica sobre els Nadals, la crítica i àcida "Plácido". És un plaer acomiadar l'any amb aquests magnífics cartells, entre els quals veureu un de l'enyorat Summers i un altre de curiosíssim realitzat suposadament a Polònia.

4 comentarios:

MARY CARME dijo...

No només ens agraden els cartells què ens mostres, què sí, i tampoc cal 'fardar' què de tant en tant entrem al blog i el llegim 'sencer', oi? Gràcies per mantenir-nos al dia! MOLT BON NADAL a tots! Una abraçada des de Badalona!

CARLES ARMENGOL dijo...

Una altra abraçada des de Santa Coloma, Carme!! BON NADAL!!

Anónimo dijo...

Yo no solo lo leo, tambien me lo imprimo y lo llevo a la parroquio para compartirlo con los peligreses.
Un abrazo desde Zaragoza.
Ala Maño

carles dijo...

Los peligreses son "los que tienen pelo". Qué lástima. ¡Quiero ser un peligrés".