22/9/08

Els cartells que no veiem (II)

Aprofitant l'estrena de l'última pel·lícula de Woody Allen volia seguir amb aquesta secció de cartells descartats, oblidats o utilitzats a l'estranger. Aquest cop os presento els cartells de les tres últimes pelis d'Allen abans de "Vicky Cristina Barcelona", de la que curiosament no he pogut trobar cap més cartell que el que es veu a tots els cinemes. Els que veureu en el post d'avui són cartells que no es van utilitzar en la promoció espanyola, i menció a part mereixen els de MATCH POINT, que són ben diferents al que tots tenim al cap...






(Curiosos els cartells de MATCH POINT. Menys el tercer, que a mi és el que més m'agrada, els altres semblen poc adequats a la pel·lícula. El primer sembla d'una comèdia, fins i tot amb tocs eròtics, sobre la vida d'un jugador de ping pong. El segon és més per a un thriller de segona volada. I, per cert, hi havia encara una variant més d'aquest mateix, en el que es veia les figures de Johanson i Rhys Meyers gairebé igual que estan ara, però en blanc i negre, i afegint-hi el personatge de la dona.)

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Mi sección favorita, que bien! A mí de Match Point me gusta el original. Lo que me sorprende es que haya ese de Scoop que parece emularlo. Es raro, ¿no? Pero me gustan todos, aunque haya unos más adecuados que otros. Incluso me gusta el de Cassandra's dream aunque parezca el de una pelicula de serie B.

Anónimo dijo...

El poster original de MATCH POINT estaba bien, y lo cierto es que corrieron algunas variantes del mismo. En cuanto al de SCOOP que he publicado es cierto que lo recuerda, pero aún lo recordaba más el de CASSANDRA'S DREAM que se vio en nuestros cines. Era en colores azules, pero jugaba igual con las caras y los rectángulos...

Seguiremos rebuscando posters por ahí... Dentro de poco, la tercera entrega.

Anónimo dijo...

Holaaaaa! A l'igual què algun comentari previ, escribim per dir-li al món virtual en el què et mous què seguim llegint les teves documentades i bones paraules. Ens agrada molt aquesta "secció", tan curiosa i amena. Realment és un art escollir un bon pòster per a una pel·li. Segur què fa què molts "indecisos" a les portes dels cinemes hi entrin a veure la d'aquell pòster què els ha suggerit una bona estona ó alguna altra sensació què estiguin buscant... o no!
Un petonàs i fins demà!

Anónimo dijo...

Hola guapíssima!!!
M'alegro de trobar-te per aquestes latituds blogueres. I m'alegro molt que escriviu, tot i que ja sé que fa temps que entreu i tafanajeu per la cambra. Molts petonsss!!!

Charo Bolivar dijo...

Nom'agrada Woody Allen ni les seves pelicules, es greu?

:D

Charo Bolivar dijo...

Per cert, m'encanta el nou color del teu blog, es que quan entro en un blog i el fons es de color negre, em fa yuyu. :D

Charo Bolivar dijo...

ESTOY EN EL LIMBO, SE ME HA PASADO TU CUMPLEAÑOS Y ESO ES IMPERDONABLE.

MUCHAS FELICIDADES, CUÑAO, QUE LO HAYAS PASADO MUY BIEN, Y BUENO, EL SÁBADO YA TE ESTIRARÉ DE LAS OREJAS.

UN BESO MUY FUERTE, GRANDE, APRETAO PA LOS TRES.

Anónimo dijo...

Moooltesss gràcies, Charo!!
Les felicitacions sempre són ben rebudes, sigui quan sigui. Ens veiem dissabte, sí.
I respecte a lo de Woody Allen... Bé, hi ha lectors d'aquest blog a qui els hi semblara gravíssim, però jo ja tinc una edat (39, per què amagar-me!) i ho relativitzo tot cada vegada més. Els gustos són els que són... per alguna cosa són "gustos".