15/4/09

Olivier segons Salvador Dalí

Aquí va el "Retrat de Lawrence Olivier en el paper de RicardIII", de Salvador Dalí. Aquest és el quadre que Iván comentava en el post anterior. I si bé jo vaig posar un retrat d'Olivier fent de Hamlet, què millor que veure la versió d'un geni sobre l'actor i sobre un altre personatge shakesperià. Que gaudiu d'aquesta suggerent i impecable pintura de marcat to surreal.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ese mismo. No sé si a Olivier le debió gustar. A mí me encanta, aunque reconozco que también me da miedo. Será por el personaje, nose.

Mary Carme dijo...

Hola! "A la carta" no et demanaria res perquè tot el què ens mostres ho trobo genial. Ja sé, ja sé... no és senzill ser subjectiva i no deixar què els sentiments es fiquin en qüestions de cartells però... és què és tan difíciiiiiil! No oblidis què sóc rossa! He, he, he! I estic amb l'Ivan, aquest quadre de Dalí "inquieta" quan te'l mires i a la vegada et captiva ja què t'atreuen tots els detalls (per mí, a l'igual què la majoria de les seves obres). Una abraçada i molts records!

carles dijo...

Ole!! Que ve trobar-te per aquí de tant en tant, Carme!! Tot i que ja sé que segueixes el blog habitualment... com molta gent, que no ho diu, però que el pateix en silenci...

Petonsss.